EN AFFÄRSRESA PÅ 2 HJUL

Funderar ni på att transportera era medarbetare på ett snabbt, säkert och hållbart sätt? Kollar ni på alternativ till era dyra tjänstebilar eller ska era anställda undvika trängas i kollektivtrafik? Med en Vässla har vi en lösning för er som ligger helt rätt i tiden. Fördelarna med att åka elektrisk, ljudlöst och på två hjul är många. Det viktigaste är att ni och era anställda väljer bort bilen, undviker kollektivtrafik och ersätter eventuella taxiresor till kundbesök och tar en Vässla istället. Ni som företag kan bidra med att främja miljön och erbjuda ett attraktivt fordon till era anställda. Vässla är det mest ekonomiska sättet att transportera sig genom stan.

Vårt erbjudande är betydligt billigare och en mer attraktiv förmån än en tjänstebil. Vi har möjlighet att erbjuda leasing eller finansieringsmöjligheter från XXX/månad.

Vässla är sedan de senaste två åren Sveriges ledande företag inom elmopeder, och har vunnit bäst i test i flera tongivande tidningar i Sverige*.

Låter det intressant? kontakta oss nedan så lovar vi att återkomma med en attraktivt erbjudande inom kort.

Fördelar för den anställda

Billigare än en tjänstebil
Tar sig enkelt fram i trafiken
Slipper eventuella trängselskatter

Fördelar för företaget

Billigare än en tjänstebil
Miljövänligt alternativ
Ersätter dyra taxiresor

 

I'm interested

“Våra vässlor sparar pengar åt vårt företag. Jag kan nu visa en extra lägenhet per dag tack vare att jag inte behöver fastna i trafiken längre. Detta gör stor skillnad. Endast parkeringen sparar mig ca 3000kr per månad jämfört med en bil.“

- MOHV, Fastighetsmäklare