Nästa generations fordon

För två år sedan kom de första elscootrarna till Sverige. Potentialen såg ut att vara enorm. Tänk att kunna äga all trafik under en mil! Vi på Vässla var till en början mycket positiva, men likt marknaden insåg vi snart att elscootrar saknar många av de egenskaper som krävs för att verkligen bli framtidens fordon. Därför tog vi saken i egna händer och började under 2019 att utveckla ett eget fordon som skulle vara allt vad en kickbike inte är. Vi ville ha ett rejälare fordon som erbjuder en betydligt bättre körupplevelse men som samtidigt inte kräver massa krångel likt en kickbike. Resultatet blev bättre än vad vi vågat hoppas på - vi kan nu äntligen stolt presentera Vässla Bike.

Ny fordonstyp

Vässla Bike är en ny fordonstyp som kombinerar det bästa mellan en moped, cykel och kickbike. Den har en hastighet på 20 km/h, en räckvidd på 40 km, får köra på cykelbanan, enkelt ihopfällbar och kräver ingen registrering. Alltså samma kraft och räckvidd som en elmoped, men lika lite krångel som när man köper en cykel. Den är utvecklad i Sverige och utrustad med skivbromsar, Samsungbatteri, Kendadäck samt högpresterande dämpning för mjuk och smidig körning även över de tuffaste hindren. Via vår app kommer man även kunna se kördata, registrera stöldskydd och låsa upp med en digital nyckel.

Tillåten på cykelbana. Inget körkort. Ingen registrering. Ingen försäkring.

Vi på Vässla är övertygade om att framtidens fordon stavas Vässla Bike. Tror du på oss?

Vässla Bike Pre-order

€500
 

Lädt...

GIFTCARDPREBIKE
  • Vässla Bike für 1750€ 1500€ für vorbestellen
  • Lieferung im August 2020 vor deine Haustür
  • Vorbesteller sparen 250€
  • Zahle jetzt 500€ an. Die restliche Summe von 1250€ 1000€ wird vor der Auslieferung bezahlt.

Die Anzahlung ist vollständig rückerstattbar. Sei einer der ersten in Schweden, Deutschland and Spanien der ein Vässla Bike fährt. Wir schicken dir regemäßig Email-Updates über den Status. Sicher dir dein Vässla Bike mit 25km/h und 450 Watt Motor.

Schau dir unser FAQ an falls du noch weitere Fragen hast.


100% entwickelt und designed in Schweden