Specialerbjudande för KAF:s medlemmar

Eftersom Vässla tycker om KAF:s medlemmar lite extra så har vi satt samman en specialerbjudande enbart för er som jobbar där. Du får nämligen hela 2000 kr rabatt på en alldeles egen Vässla. Men inte nog med det. Vår kära regering ger dig dessutom en elfordonspremie som innebär att du får tillbaka 25% av köpeskillingen.

Summa summarum innebär detta att du får köpa en Vässla för 13 500 kr inkl premie. Välj mellan Lebowski Black eller Lennox Blue.

Leverans sker inom 10 dagar.

Vässla blev testvinnare i Aftonbladet

Tidningen M3 rekommenderar Vässla

Snabbfakta om Vässla

Vässla grundades under våren 2017 och har hittills sålt ca 750 elmopeder och är numera Sveriges största elmopedmärke. En Vässla är helt tyst och helt utsläppsfri. Körkänslan är härlig. Den drivs av ett lithium-jonbatteri som är bärbart och kan laddas i ett vanligt uttag. På en laddning kan du köra 4-6 mil. Under sitsen finns plats för två batterier med möjlighet att fördubbla räckvidden. Vässlan är en Klass 1-moped med en hastighet av 45 km/h. Alla komponenter är noga utvalda och med hög kvalité. Exempelvis är motorn från Bosch och battericellerna från LG. Vi har ett verkstadsnät med över 100 verkstäder där du kan få hjälp om något skulle hända. Givetvis har du garanti, 2 år på fordonet och 1 år på batteriet.