Vässla Bike

Snabbfakta om Biken:

  • Lätt och smidig att ta med sig.
  • Kräver ingen registrering.
  • Tillåten på cykelbana.

Är du ute efter ett fordon som är litet och smidigt ska du välja Vässla Bike. Biken kombinerar det bästa från en moped, en cykel och en kickbike. Allt i ett och samma fordon. Det bästa med Biken om du frågar oss är att den är tillåten att köra på cykelbana och ingen registrering.

Man sitter bekvämt på den stora sadeln och den unika ställbara dämpningen besegrar stadens ojämnheter. Det bakre däcket går att fälla in, vilket gör den smidig att ta med in på kontoret, i hissen eller i bagaget. Topphastigheten är 25 km/h och du kan köra upp till 40 km på en laddning. Bikens totala vikt, inklusive batteri, är 25 kg.

 

Vässla 2

Snabbfakta om Vässla 2:

  • Klass 1 moped.
  • Snabb, går upp till 45 km/h.
  • Kostar endast 1 kr att ladda full.

Är du istället ute efter ett fordon som är större och som går fortare ska du välja Vässla 2. Vår elmoped är utvecklad med prestanda och räckvidd i åtanke och på en laddning kan du köra upp till hela 60 km. Den långa räckvidden ger föraren frihet och stora möjligheter. Med en topphastighet på 45 km/h kör du lika fort (om inte fortare) som resten av trafiken i stan. På den stora sadeln får två personer plats och det finns möjlighet att montera på en Topbox som enkelt rymmer din packning. Vässla 2 är en klass 1 moped, den kräver därför körkort och registrering.


Leave a comment

×
Liquid error (layout/theme line 321): Argument error in tag 'include' - Illegal template name